Noordwijk heeft zich hersteld van twee opeenvolgende nederlagen. De ploeg van Kees Zethof won voor eigen publiek met 2-0 van IJsselmeervogels. FC Lisse pakte een punt tegen HHC Hardenberg.

Noordwijk stelde de overwinning veilig in de eerste helft. Emiel Wendt tekende al na zes minuten voor de openingstreffer. Na een klein halfuur spelen verdubbelde Teun Zethof koppend de marge: 2-0. In het vervolg van de wedstrijd werd niet meer gescoord, waardoor Noordwijk redelijk zorgeloos de driepunter opeiste.

Gelijkspel
FC Lisse hield een punt over aan het bezoek van HHC Hardenberg. Het werd op Ter Specke 2-2. Matthijs Hardijk bracht de bezoekers al snel op voorsprong, maar binnen het halfuur had de thuisploeg die achterstand omgezet in een voorsprong. Toon Zwetsloot maakte de 1-1 en Enzo Stroo de 2-1.

Hardijk maakte ook in het tweede bedrijf een snelle goal, zijn 2-2 bleek meteen de laatste treffer van de wedstrijd.

Noordwijk – IJsselmeervogels 2-0 (2-0)
Goals: Wendt, Zethof

FC Lisse – HHC Hardenberg 2-2 (2-1)
Goals: Zwetsloot, Stroo

Archieffoto: Orange Pictures