DUNO JO15-1 speelt gelijk tegen SVV Scheveningen

Datum

21 september 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen SVV Scheveningen op het programma voor DUNO JO15-1. Na wat benen en een voet/enkel los gemasseerd te hebben staan de spelers klaar op het veld. De toeschouwers staan in de nazomer zon genieten en hopelijk ook van een goede wedstrijd.

Na ongeveer een minuut of acht gespeeld te hebben komt Scheveningen op een 1-0 voorsprong. DUNO probeert terug te komen. Het schot beland op de lat, in de rebound nog een poging maar deze belandt in de handen van de keeper. Scheveningen valt aan en maakt de 2-0. Deze wordt uiteindelijk afgekeurd omdat de speler buiten spel heeft gestaan. Hier komt DUNO goed weg. Vlak erna komt DUNO in de aanval en komt door de verdediging van Scheveningen, 1-1. Vlak voor rust krijgt DUNO nog twee kansen. Een vrije trap welke ver over het doel verdwijnt en een kans die in de handen van de keeper terecht komt.

Na de rust komt DUNO lekker het veld op. DUNO is in de aanval maar ook deze bal belandt in de handen keeper. Daarna zwakken beide teams in en is de wedstrijd slapjes.  Scheveningen krijgt één kans en deze wordt ook gelijk benut, 2-1. De wedstrijd gaat door een schot richting het doel van Scheveningen, de keeper schiet de bal terug maar belandt in de voeten van een DUNO speler. Deze gaat de keeper voorbij en maakt de 2-2. Snel wordt de bal uit het doel meegenomen naar de middenstip voor de aftrap, want er is nog tijd en het kan nog.

Door een overtreding moet DUNO de laatste vijf minuten verder met 10 man. Misschien had dit eerder gemoeten want DUNO krijgt vleugels en speelt de laatste minuten zoals ze de hele wedstrijd nog niet gespeeld hebben. Desondanks blijft de einduitslag 2-2. Alles beter dan verliezen zullen we maar denken. Volgende week heeft de JO15–1 geen wedstrijd dus kan er gewerkt worden voor de week erna.