CORNER-HALVORSTORP

2-4 (1-1)

Den dåliga trenden håller i sig för Corner, som nu har spelat åtta raka matcher utan att vinna. Därmed är läget utsatt i botten av tabellen.

– Vi spelar ganska bra fotboll, men det är ju en klen tröst när vi inte vinner, säger tränaren Christian Lindelöf.

Corner började piggt och ryckte tidigt åt sig ledningen genom ett mål av Elvis Djopa.

– Men vi föll tillbaka efter den fina starten och Halvorstorp tog över. Tyvärr lade vi också fokus på fel saker, säger Christian.

Han tänker främst på den utvisning som drabbade Corner i slutet av första halvlek. Bara ett par minuter efter det röda kortet kvitterade Halvorstorp till 1-1 (straff) och strax efter paus hade gästerna vänt till 2-1.

– Vi gav inte upp och skapade tre-fyra kanonlägen att göra 2-2, säger Christian.

Hemmalaget chansade vilt i offensiven och det straffade sig när Halvorstorp kunde göra 3-1 och sedermera 4-1 innan Benjamin Parlic kunde hyfsa till siffrorna i slutminuten.

Förlusten innebär att Corner befinner sig på negativ kvalplats med sex matcher kvar att spela.

Corner: Elvis Djopa, Benjamin Parlic.

Artikeltaggar

Fotboll

Så här jobbar NLT med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.