WWNA speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse van het zondagvoetbal.

1. DOS Kampen klopt koploper Hierden, Epe doet rode lantaarn over aan AGOVV, Schalkhaar pakt een punt
    PREMIUM
    overzicht tweede klasse

DOS Kampen won in de tweede klasse H van koploper Hierden en bleef daardoor voor de zesde keer achter elkaar ongeslagen. Epe geeft de rode lantaarn over aan AGOVV. In de tweede klasse I stopte debuterend doelman Siem Isselman een strafschop, hij redde daarmee een punt voor FC Zutphen tegen Dieren. Schalkhaar pakte daarnaast een verdienstelijk punt. Tegen koploper VVG ‘25 werd het 1-1.
    Zwolle, Deventer, Apeldoorn
  2. Steenwijkerwold rekent in spectaculaire tweede helft af met EMMS, Dalfsen komt net tekort en SV Schalkhaar wint dik
    PREMIUM

Steenwij­ker­wold rekent in spectacu­lai­re tweede helft af met EMMS, Dalfsen komt net tekort en SV Schalkhaar wint dik

Na een weinig enerverende eerste helft besloten Steenwijkerwold en EMMS er in het tweede bedrijf een paar schepjes bovenop te doen. De voorsprong was er voor de bezoekers, maar de thuisploeg trok aan het langste eind. Dalfsen kwam uiteindelijk opnieuw tekort voor de eerste zege van het seizoen en ziet degradatie weer een stap dichterbij komen. SV Schalkhaar en Haarle deden goede zaken.