Annonce

Manchester United slog Hull: Det ene ben er på Wembley

Af Henrik Hvillum
10.01.2017 Kl. 22:01
Manchester United sikrede sig et godt udgangspunkt i EFL Cup'ens semifinaler, da de slog Hull City med 2-0 i den første af to kampe.

Manchester United havde problemer med at nedbryde Marco Silvas Hull-mandskab i første halvleg af tirsdagens kamp. United havde blot to skud på mål i de første halvleg. De kom fra Mata og Paul Pogba, der dog begge kunne se deres forsøg reddet af Hull-keeperen Eldin Jakupovic.

Gæsterne fra Hull havde også et par halve chancer imod et United-hold, som gik ind til aftenens kamp med otte sejre i streg. Selvom der undervejs altså var tvivl om, hvorvidt det skulle blive ni, så ville José Mourinhos hold det anderledes og det viste de i anden halvleg, hvor de skruede op for tempoet.

Spanske Juan Mata bragte United foran med 1-0 kort før der var spillet en time. Efter en vundet hovedstødsduel af Henrikh Mkhitaryan dukkede Mata op bagerst i Hull-feltet og kunne på kanten af offside bringe United i front fra tæt hold.

Inskiftede Marouane Fellaini gav United et endnu bedre udgangspunkt forud for returopgøret på KC Stadium, da han headede Matteo Darmians indlæg i kassen kort før tid. Fellaini tyssede på kritikkerne og så ligner det altså, at Manchester United skal spille EFL Cup-finale på Wembley. En billet, der dog endelig skal sikres på KC Stadium, hvor Hull uden tvivl vil give alt for at lave et comeback.

Returopgøret i Hull spilles den 26. januar.

I det modsatte semifinale-opgør mødes Liverpool og Southampton i den første af to kampe onsdag aften.